Spårare 8–9 år

I Scouterna kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen.

I Scouterna kan du hitta på nästan vad som helst, från att leka nya lekar och bygga kojor i skogen som man kan sova i, till att pyssla och laga mat.

Du lär dig något nytt nästan varje dag i Scouterna, det är alltid roliga saker men ibland är de också väldigt bra att kunna. Som att tälja med kniv eller lägga bandage på någon som gjort sig illa. Men till skillnad från hur man gör i skolan läser vi inga böcker om knivar och bandage, vi lär oss genom att göra, genom att prova på allt på riktigt istället. Medan vi gör det samarbetar vi alltid i patruller, små grupper där alla är med och bestämmer. Det är smart, för tillsammans kan man alltid hjälpas åt att hitta på ännu roligare saker.

När man är scout gör man alltid sitt bästa men det gör inget om det råkar bli fel, därför brukar vi tänka lite på hur allting gått till så att vi blir bättre till nästa gång.

Spårarna träffas oftast på måndagar 18.00 – 19.30. För det mesta håller vi till i skogen i Röbäck, vid Elofssonhallen, men ibland är vi också på Tegs Byagård eller på andra ställen. Vi försöker att vara ute hela eller stor del av mötet så det är viktigt att ha kläder efter väder.

Har du frågor eller funderingar om Spårarna kan du kontakta dem på spararna@tegsscoutkar.se.

Just nu har vi problem med att vår kalender inte synkroniseras mellan Google och vår hemsida. För aktuellt program så öppna terminsprogrammet istället. Då felet ligger utanför Tegs scoutkår så har vi felanmält detta till Scouterna centralt som arbetar på en lösning.

Ledare på avdelningen Spårare

Magnus Jonsson

Ledare spårarna / Administratör spårarna

Michael Bull

Valberedning / Ledare spårarna

Josefin Ejhed

Ledare spårarna

Malin Berggren

Styrelseledamot / Ledare spårarna

Linda Back Östlund

Ledare spårarna

Jonas Östlund

Ledare spårarna