Upptäckare 10–12 år

I Scouterna kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen.

I Scouterna träffar du nya kompisar och har kul. Tillsammans med kompisarna får du upptäcka nya äventyr varje gång ni ses.

Som upptäckarscout får du lära dig något nytt nästan varje dag, det är alltid roliga grejer men också sånt som är väldigt bra att kunna. Ni bestämmer själva vad ni vill göra, det kan vara allt från att lära er sjukvård till att bygga en egen flotte. Men i Scouterna lär vi oss inte hur man gör genom att läsa böcker om hur man bygger flottar, vi lär oss det genom att prova på riktigt istället.

När man är scout gör man alltid sitt bästa men det gör inget om det råkar bli fel, därför brukar vi tänka lite på hur allting gått till så att vi blir bättre till nästa gång.

Upptäckarna träffas oftast på måndagar 18.00 – 19.30. För det mesta håller vi till i skogen i Röbäck, vid Elofssonhallen, men ibland är vi också på Tegs Byagård eller på andra ställen. Vi försöker att vara ute hela eller stor del av mötet så det är viktigt att ha kläder efter väder.

Har du frågor eller funderingar om Upptäckarna kan du kontakta dem på upptackarna@tegsscoutkar.se.

Kalender

Ledare på avdelningen Upptäckare

Ulrika Moström

Ledare upptäckarna

Patrik Olofsson

Ledare upptäckarna

Frida Ohlsson

Ledare upptäckarna

Jenny Adolfsson

Ledare upptäckarna

Andreas Hedman

Ledare upptäckarna

Tåwe Oscarsson

Ledare upptäckarna

Michael Elfström

Ledare upptäckarna

Emma Skog

Ledare upptäckarna