Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Äntligen!

8 februari 2021 18:30 - 20:00

Äventyrare

Evenemang Navigation

Äntligen!
Äntligen är det dags att träffas på riktigt igen. På måndag 8/2 18.30, så träffas vi utanför Elofssonhallen i Röbäck. OBS! Vi kommer bara att hålla på till ca 20.00.
Tänk på att bara komma om ni känner er helt friska!
Se också till att ha kläder på er så att ni kan vara *i* snön 😉
Förhoppningsvis kommer vi att kunna fortsätta att träffas utomhus, men saker och ting kan ändras väldigt fort så kolla gärna er mail ofta och precis innan det är dags att ge sig av till mötet. Det kan ha blivit någon förändring.
Ni som sover ute en gång i månaden: Även under februari kommer vi att behöva sova tillsammans men var för sig. Vi har tänkte göra det den 12-13/2. Från ca kl 21, den 12/2 kommer vi att starta igång en Google Meet om man vill surra lite och säga godnatt till varandra. När ni vaknat på morgonen, be någon av era föräldrar att ta en bild och skicka till aventyrarna@tegsscoutkar.se eller via SMS till Björn på 070-255 45 35 som bevis på att ni har sovit ute.
Kan man inte sova ute den helgen så går det precis lika bra att göra det vid ett annat tillfälle. Be bara en av era föräldrar att skicka en bild på er till nån av oss ledare som bevis på att ni sovit ute.
Är det nån som inte varit med tidigare på utmaningen att sova ute en gång i månaden så får ni jättegärna vara med ändå, man kan börja precis när man vill.
Ni kan ju utmana någon av era föräldrar att sova ute tillsammans med er.
Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att ni hör av er till oss ledare.
Mvh
/Ledarna

Plats

Röbäcks skogen
Sönkmyrvägen 22
Röbäck, 904 40 Sverige

Arrangör

Tegs scoutkår
E-post:
kontakt@tegsscoutkar.se
Webbplats:
View Arrangör Website