Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Aprilövernattning

29 april 2022 18:30 - 30 april 2022 10:00

Äventyrare

Evenemang Navigation

Dags för årets fjärde övernattning för de som vill sova ute en gång i månaden, men även för de som redan sovit ute ett helt år. Vi samlas på Tegs byagård (Långgatan 26) den 29/4 kl 18.30 och kommer att avsluta på byagården redan kl 10.00 den 30/4. Övernattningen kommer att ske i Normanstorp som Umeå scoutkår äger.

Vi kommer att sova i tält under natten. Vi kommer inte att bära packningen. Det kan ju dock bli kallt så ta gärna med en extra sovsäck, filt eller liknande så att ni inte fryser. Ta gärna också med er dubbla liggunderlag så att ni isolerar ordentligt mot markkylan. En vattenflaska, med en strumpa eller liknande runt, som man fylla med varmt vatten och stoppa i sovsäcken är också bra att ha med. I övrigt vanlig hajkutrustning.

Övernattningen kostar ingenting. Dock så ingår bara kvällsfika och enklare frukost. Eftersom vi slutar så tidigt på lördag så räknar vi med att ni äter en mer ordentlig frukost när ni kommer hem. Se till att ha ätit en ordentlig middag innan övernattningen börjar.

Tänk också på att bara komma om du är helt frisk och inte har några symptom!  

Anmälan görs på länken: https://forms.gle/yfxt1JTJiiqYXB4Q9

Plats

Normanstorp, Västra Norrfors 66, 905 93 Umeå, Sverige

Arrangör