Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Marshajk

26 mars 2022 10:00 - 27 mars 2022 14:00

Äventyrare

Hej Äventyrare och Utmanare!

Dags för årets tredje övernattning och första hajken för terminen. Plats för hajken är inte riktigt klart ännu, så vi kommer återkomma om det. Men hajken börjar den 26/3 ca kl 10.00 och kommer att avsluta ca kl 14.00 den 27/3. 

Vi kommer att sova i vindskydd och elda under natten. Om ni har en sovsäck med en komforttemperatur kring nollan så kommer ni inte frysa, men ni känner er utrustning och kropp bäst själv. Vi kommer att bära packningen cirka 1,5 km så packa så du enkelt kan bära med dig din packning. Om ni har så ta gärna också med er dubbla liggunderlag så att ni isolerar ordentligt mot markkylan, vi kommer lägga granris i vindskyddet så undvik uppblåsbara liggunderlag då det finns en risk att dessa går sönder. En vattenflaska, med en strumpa eller liknande runt, som man fylla med varmt vatten och stoppa i sovsäcken är också bra att ha med. I övrigt vanlig hajkutrustning.

Hajken kostar 100 kr/scout, hajkavgiften betalas via swish till Jonas Vängbo (070-379 91 81) eller kontant på ett måndagsmöte.

Anmälan stänger redan på måndag kväll 21/3 klockan 22.00. 


Anmälan görs på: https://forms.gle/JiLoFHPwfo1huxMG7

Tänk också på att bara komma om du är helt frisk och inte har några symptom!  

Hör av er om ni har några frågor.

Äventyrare: aventyrarna@tegsscoutkar.se
Utmanare: utmanarna@tegsscoutkar.se

Plats

Plats kommer

Arrangör