Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Trygga möten

12 april 2021 18:30 - 20:00

Äventyrare
Hoppas att ni har haft ett bra påsklov och att ni har haft möjlighet att vara ute och njuta av solen och det fina vädret och nu snöar det äntligen igen.
På måndag 12/4 kör vi digitalt. Precis som efter sportlovet har flera skolor tagit beslut om att undervisningen ska vara på distans första veckan efter lovet. Vi har bestämt att även vi följer det beslutet för att minska risken att smitta varandra.
Vi använder den vanliga Google meet-länken: https://meet.google.com/ysh-auri-sje och börjar på den vanliga tiden 18.30. Dyk gärna upp lite i förväg så att ni hinner test ljud och bild.
Vi hade ju tänkt köra Aprilövernattningen nu i helgen, men som vi sa på mötet före påsk så flyttar vi den till den 23-24/4. VI hoppas på att de har lättat (åtminstone lite)på restriktionerna till dess så att vi kanske har möjlighet att sova på samma plats, men ändå hålla avstånd. Vi återkommer med mer information.

Kan man inte den helgen eller om man vill sova ute någon annan helg så går det precis lika bra att göra det vid ett annat tillfälle. Be bara en av era föräldrar att skicka en bild som bevis på att ni sovit ute till aventyrarna@tegsscoutkar.se eller via SMS till Björn på 070-255 45 35.

Att vara med och sova ute en gång i månaden är naturligtvis något som alla kan vara med på, även ni som inte gjort det tidigare.
Scouthälsningar
/Ledarna

Plats

Digitalt

Arrangör

Tegs scoutkår
E-post:
kontakt@tegsscoutkar.se
Webbplats:
View Arrangör Website