Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Silvertävlingarna

19 maj 07:00 - 18:00

Scoutkåren

Söndagen den 19 maj är det dags för Silvertävlingar för alla scouter i Västerbotten-Ångermanlands scoutdistrikt i Skellefteå. Det brukar vara en trevlig dag då man går med sin patrull runt ett spår i skogen och löser olika uppgifter tillsammans. Under vägen fikar man sin medhavda matsäck.

Tegs och Umeå scoutkårer har gemensamt bokat buss som kan ta oss dit och hem. Då det är lång restid räknar vi med att behöva åka klockan 07.00 på söndagsmorgonen och vara tillbaka runt klockan 18.00 på söndagskvällen. En riktig heldag med scouting med andra ord!

För att kunna veta hur stor buss vi behöver krävs föranmälan till Tegs scoutkår. För att kunna täcka kostnaden för bussen tar vi ut en avgift på 150 kronor per scout eller vuxen som vill åka med. Avgiften betalas in till Tegs scoutkårs plusgiro 205355-1. Märk inbetalningen med ”Silvertävlingar” och scoutens namn.

Anmälan görs genom att fylla i vårt anmälningsformulär. Sista anmälningsdag är söndag 28:e april. Observera att anmälan är komplett först när avgiften är betald.

Mer information om Silvertävlingarna finns på https://vasterbotten-angermanland.scout.se/scoutkar/inbjudan-till-silvertavlingarna-19-maj-2024/

Man tävlar i sin egen åldersgrupp och vi anmäler själva patruller, så alla kommer få tävla med andra scouter från Tegs scoutkår. Även om man inte gillar att tävla är detta ett bra tillfälle att testa sin egen scoutkunskap.

Vi ser fram emot en härlig heldag i scoutingens tecken tillsammans!

Med vänliga hälsningar,
Ledarna i Tegs scoutkår

Plats

Skellefteå

Arrangör

Kostnad

150 kr