Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vårläger – Sagoskogen 2022

27 maj 2022 11:00 - 29 maj 2022 14:00

Evenemang Navigation

Välkommen till vårlägret Sagoskogen 2022

Nu är det dags för vårläger för scouter i Västerbotten-Ångermanlands scoutdistrikt. 

När en grupp scouter var på läger fann de en flaskpost med följande budskap till alla scouter i distriktet:

Hjälp!

Jag har blivit kidnappad av Elsa, ni vet hon den frostiga. Med iskallt sinne fångade hon mig för att komma åt min dunderhonung. Ni vet ju alla att det bara är jag som kan åta den utan att få ont i magen men hon har kommit på ett sätt att ta del av dess otroliga kraft. 

Jag vänder mig till er scouter för jag har hört att ni besitter de egenskaper som krävs för detta farliga uppdrag. Ni måste hitta och befria mig innan isprinsessan tar över världen för då blir det aldrig sommar igen…. 

Det enda jag vet om platsen jag befinner mig på är att det är mitt i Sagoskogen.

Desperata hälsningar, Bamse 

 

Vill du vara med och befria Bamse och samtidigt rädda världen anmäl dig då till vårlägret Sagoskogen 2022. Det blir en helg av äventyr, magi och sagor som kommer att gå till historien.

Som ni vet kan ju allt hända i en saga men det är du som avgör om det blir ett lyckligt slut…

Lägerinformation

Lägret kommer vara från fredag 27 maj kl.11.00 till söndag 29 maj kl.14.00.

För dig som är äventyrare kommer en separat inbjudan om jakthajken som startar torsdag 26 maj.

Anmälan till vårlägret gör på https://forms.gle/QRxEJWJNuYPzkPf28 senast den 16 maj.

Vi möts och håller till i Korptjärn, utanför Nordmaling. Vid Nordmalings norra infart, sväng mot Gräsmyr. Kör ca 6 km och sväng vänster mot Korptjärn. Enklast att hitta är genom att söka på Korptjärn

Kostnaden för lägret  är 500 kronor/scout.

Avgiften betalas till Tegs scoutkår på postgiro 205355-1. Betald avgift lika med anmäld scout till lägret. Kom ihåg att skriva namn på scouten och vilken avdelning och kår man tillhör.

 

För att veta vad du ska packa med dig så finns det en enkel utrustningslista på länken: https://tegsscoutkar.se/for-scouter/. För att underlätta packningen så tipsar vi om att pricka av på listan medans ni packar. Vi rekommenderar att scouten packar sin packning själv.

Om du har frågor om lägret är du varmt välkommen att kontakta din ledare i första hand. Det går också att kontakta Tegs scoutkår genom mail till kontakt@tegsscoutkar.se Skriv som rubrik Sagoskogen 2022.

 

För att så många som möjligt ska kunna vara med tipsar vi er om att samåka med varandra. Om det ändå inte går att lösa kontakta din ledare så kan de försöka hjälpa till att lösa skjuts av scouterna till lägret.

 

 

Välkomna!

Arrangör

Tegs scoutkår
E-post:
kontakt@tegsscoutkar.se
Webbplats:
View Arrangör Website