God Jul och Gott Nytt År!

21 december, 2018 av Simon Lundgren

Tegs scoutkår julavslutning 2018

Tack alla scouter, ledare och föräldrar för denna termin. Vi ser fram emot att träffa er alla på våra scoutmöten och läger nästa år.

Tack också för ditt bidrag till Musikhjälpen vid kårens gemensamma julavslutning vid Hamptjärnsstugan. Vi fick in 1 200kr på terminsavslutningen och kåren har lagt lika mycket, så vi har satt in  2 400 kr i scouternas sparbössa till Musikhjälpen! Årets tema för Musikhjälpen var ”Alla har rätt att funka olika”. Det är ett tema som ligger oss nära eftersom vi alltid jobbar för att alla ska kunna vara med, precis som de är. Totalt bidrog Scouterna i Sverige med 450 000 kr som lämnades över i buren i Lund.

Terminsstart i januari

Du som varit scout i höst får ett mail från din ledare när det är dags med information om tid och plats. Det kommer också finnas information på den här webbplatsen.

Du som vill börja scouterna får gärna att höra av dig till våra ledare eller vice ordförande Per. Kontaktuppgifter till Per finns längst ner på sidan, mail till våra avdelningsledare hittar du under ”Avdelningar” i listen ovan. Eftersom det är många som vill börja i scouterna, kan det bli väntetid innan du får börja. Du kommer få svar om du kan börja direkt eller måste vänta lite.

Far på egna scoutäventyr sommaren 2019

Nu är det dags att fundera på om du vill följa med på något av Scouternas gemensamma arrangemang sommaren 2019. Det är en chans till roliga och spännande scoutupplevelser tillsammans med scouter från andra delar av vårt land. Du anmäler dig själv.

Naturligtvis kommer vi som vanligt ha läger och andra aktiviteter tillsammans i kåren om du hellre vill följa med dina scoutkompisar.

Läs mer om Scouternas gemensamma arrangemang>>

God Jul och Gott Nytt År!

 

Ålderssymboler_alla