God Jul och Gott Nytt År

11 december, 2017 av Simon Lundgren

God Jul2Tack alla scouter, ledare och föräldrar för denna termin. Vi ser fram emot att träffa er alla på våra scoutmöten och läger nästa år.

Se foton från terminsavslutningen vid Hamptjärnsstugan i pdf-filen nedan.

 

[bifogade-filer]

Musikhjälpen till Umeå

Julavslutning Tegs scoutkår 2017

Tack också för ditt bidrag till Musikhjälpen på kårens gemensamma julavslutning vid Hamptjärnsstugan. Du kan fortfarande ge ett bidrag till förmån för utsatta barn. 11-17 december står glasburen på Rådhustorget i Umeå. Läs mer här>>

Terminsstart

Du som varit scout i höst får ett mail från din ledare när det är dags med information om tid och plats. Det kommer också finnas information på den här webbplatsen.

Du som vill börja scouterna får gärna att höra av dig till vår kårordförande Maria. Kontaktuppgifter till henne finns längst ner på sidan. Eftersom det är många som vill börja i scouterna, kan det bli väntetid innan du får börja. Du kommer få svar om du kan börja direkt eller måste vänta lite.

Far på egna scoutäventyr sommaren 2018

Nu är det dags att fundera på om du vill följa med på något av Scouternas gemensamma arrangemang sommaren 2018. Det är en chans till roliga och spännande scoutupplevelser tillsammans med scouter från andra delar av vårt land. Du anmäler dig själv.

Naturligtvis kommer vi som vanligt ha läger och andra aktiviteter tillsammans i kåren om du hellre vill följa med dina scoutkompisar.

Läs mer om Scouternas gemensamma arrangemang>>

Vuxna i scouterna

Ledare, hjälpande förälder, student… Vi behöver alltid hjälp med stort som smått under våra möten, hajker och läger. Scouterna är en ideell förening där vi som är ledare tycker det är kul och inspirerande att ge våra barn och ungdomar en meningsfull fritid och se dem utvecklas. Hör gärna av dig till vår kårordförande Maria om du vill hjälpa till som ledare eller vara en hjälpande hand vid något enstaka tillfälle. Du behöver inte ha varit scout tidigare.

För dig som vill utvecklas som person och i ditt ledarskap erbjuder vi och Scouternas riksorganisation flera olika utbildningar och hajker för ledare.

Läs mer: vuxna i scouterna>>

Scouterna 2017

Tegs scoutkår tillhör Riksorganisationen Scouterna. Här är Scouternas sammanfattning av 2017 (1:47 min):

Tack för 2017! from Scouterna on Vimeo.

Var redo för en spännande vinter och härliga våräventyr med scouterna!

Tegs scoutkår