Låt lägerelden brinna – Scouternas julkampanj 2016

11 december, 2016 av Simon Lundgren

Låt Elden BrinnaRiksorganisationen Scouternas julkampanj 16-18 december handlar om att alla är välkomna att vara sig själva och en del av gemenskapen. Nu behöver vi din hjälp för att genomföra julkampanjen!

Hos scouterna får alla chansen att vara sig själva och alla får plats runt lägerelden. I jul stöder vi Scouternas arbete för att fler barn ska få uppleva en meningsfull fritid med äventyr och kompisar.

Följ den livesända lägerelden

Den livesända lägerelden är igång 16-18 december vid Saltsjö-Boo scoutkår. Scouter kommer samtala med spännande gäster, du kommer kunna delta i tävlingar och vinna fina gåvor. Men framförallt kommer du att få se scouter elda för glatta livet för att vi ska kunna bli fler barn och unga som gör världen bättre!

Följ elden på kampanjsidan www.scoutelden.se.

Syftet med julkampanjen

Syftet med julkampanjen är att

  1. Samla in pengar till Scouternas verksamhet för att fler barn och unga ska kunna uppleva scouting.
  2. Att sprida information till allmänhet och näringsliv om vad Scouterna gör idag och att vi är en relevant barn- och ungdomsorganisation som kämpar för att göra världen bättre.
  3. Att prata om frågor som ligger nära Scouternas hjärta, särskilt i juletid.

Du är superviktig för att denna julkampanj ska kunna genomföras med lyckat resultat

För att inte lägerelden ska slockna behöver vi din hjälp. Vi ber dig därför att

  1. Gå in på www.scoutelden.se och hjälp till att hålla elden vid liv. Om du bidrar med ett vedträ så får du skickat till dig ett videoklipp när en scout lägger det på elden, som du kan dela på Facebook eller Instagram.
  2. Dela kampanjen www.scoutelden.se i dina sociala kanaler (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn).
  3. Tipsa alla du känner (scouter, föräldrar, vänner och bekanta, privatpersoner och företag) om deras möjlighet att stötta scouterna genom att hålla elden vid liv.

Elden kommer att slockna så fort inga gåvor kommer in.

Mer om kampanjen

Läs mer och ge din gåva här: www.scoutelden.se.