Scouter våren 2019

3 januari, 2019 av Simon Lundgren

Vi välkomnar alla nya scouter och vi hälsar dig som varit scout tidigare välkommen tillbaka till en ny termin. Vi ser fram emot att träffa er alla på våra scoutmöten och läger.

 

Du som var scout i höstas får ett mail från dina ledare när det är dags.

Börja i Scouterna

Du som vill börja scouterna får gärna att höra av dig till våra avdelningsledare. Det är många som vill börja i scouterna , särskilt i de yngre avdelningarna och det kan det bli väntetid innan du får börja. Du kommer få svar när det är möjligt att börja.

Vuxna i scouterna

Ledare, hjälpande förälder, student… Vi behöver hjälp med stort som smått under våra möten, hajker och läger. Scouterna är en ideell förening där vi som är ledare tycker det är kul och inspirerande att ge våra barn och ungdomar en meningsfull fritid och se dem utvecklas. Hör gärna av dig till vår vice kårordförande Per (per.hanstrom(snabelA)sorfors.se) om du vill hjälpa till som ledare eller vara en hjälpande hand vid något enstaka tillfälle.

Du behöver inte ha varit scout tidigare.

För dig som vill utvecklas som person och i ditt ledarskap erbjuder vi och Scouternas riksorganisation flera olika utbildningar och hajker för ledare.

Läs mer vuxna i scouterna>>

Var redo för en härlig scoutvår!

Scoutledarna

Ålderssymboler_alla