Sommarläger – Dalacamp 9 2021 (inställt)

8 mars, 2021 av Björn Torkelsson

Vi har fortfarande en stund kvar på vintern här i Umeå men visst börjar ni också längta lite till sommaren  och att få åka på scoutläger? 

Vi hoppas, tror och planerar för att det kommer att bli möjligt att åka på läger i sommar. Eftersom Jamboree21 blev flyttat till nästa år så har vi tänkt att vi istället åker på Sommarläger i Dalarna – Dalacamp 9. En del kommer kanske ihåg att vi skulle åka på det lägret redan ifjol, men att det blev flyttat till i år, så nu tar vi chansen att åka dit igen. 

Lägret kommer att vara mellan den 31 juli och 7 augusti i Dalarna på ett jättefint lägerområde som heter Kopparbo och som ligger några mil från Ludvika. Det är 38 kårer anmälda till lägret och de räknar med att det kommer ca 2000 scouter. Mycket kan hända fram till lägret, men de som planerar lägret är övertygade om att det kommer att gå att genomföra på ett säkert och roligt sätt. Vill man läsa mer om lägret kan man göra det på: Dalacamp 9, Det nionde mysteriet 

Hoppas att ni tycker att det låter lika roligt som vi och att ni vill följa med!

Lägret kommer att kosta 2050 kr. Till det kommer reskostnad. 

För att vi ska hinna anmäla oss till lägret så behöver vi få in era anmälningar senast den 22/3. Samtidigt som man anmäler sig måste man betala in halva lägeravgiften på Tegs scoutkårs plusgiro-konto: 205355-1 (skriv scoutens namn och Dalacamp9 på betalningen). Anmälan är inte komplett förrän man också betalt in pengarna. Vi återkommer om betalning av andra halvan av lägeravgiften. 

Anmälan görs på: https://forms.gle/P9xYAaRa7boKQxJK6

I anmälan kan man även beställa en lägertröja. Priset för den ingår inte i lägeravgiften. 

Är det så att lägret måste ställas in så får man naturligtvis tillbaka anmälningsavgiften. 

Har ni några frågor eller funderingar är det bara att ni hör av er till er avdelningsledare eller till den lokala lägerledningen på sommarlager@tegsscoutkar.se

Scouthälsningar

/Lägerledarna