Upplev Tyskland på Höstlovet för Äventyrarscouter

21 augusti, 2017 av Simon Lundgren

Flaggor Tyskland SverigeÄventyrarscout och nyfiken på nya kulturer, människor och att lära dig mer om FN:s globala mål för hållbar utveckling? Då kan du ansöka att få följa med på Scouternas höstlovsarrangemang Upplev 2017 i Tyskland. Du reser tillsammans med scouter från andra delar av Sverige.

Upplev arrangerades första gången 2016, då på temas Bernkonventionen. I år står FN:s 17 hållbarhetsmål i fokus och chansen att uppleva ett annat land under resan genom Tyskland. Du får samtidigt nya scoutkompisar och höra vad de gör på sina scoutmöten.

FN:s 17 globala mål för hållbar utveckling som väldens ledare har förbundit sig att uppnå till 2030. Klicka på bilden så ser du den i större format.
FN:s 17 globala mål för hållbar utveckling som väldens ledare har förbundit sig att uppnå till 2030. Klicka på bilden så ser du den i större format.

När och var

Resan går genom Tyskland med avfärd från Sverige söndag 29 oktober och hemkomst lördag 4 november.

Anmälan och kostnad

Till det här arrangemanget anmäler du sig själv och åker tillsammans med scouter från andra kårer i vårt land. Lägret genomförs av riksorganisationen Scouterna tillsammans med Scouternas Folkhögskola. Sista anmälningsdag 10 september.

Lägret beräknas kosta cirka 6 800 kronor.

Mer information

Mer information om lägret och anmälan finns här>>
Mer information om FN:s 17 hållbarhetsmål finns här>>

Läs vad scouten Hannah säger om FN:s hållbarhets mål här>>

Äventyrare symbol