Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Trygga möten

15 mars 2021 18:30 - 20:00

Äventyrare

Hej Äventyrare,

Hoppas att ni alla har haft ett riktigt bra sportlov och har hunnit vara ute en hel del.

I morgon måndag 15/3 kommer vi att köra digitalt. Flera skolor har tagit beslut om att undervisningen ska vara på distans första veckan efter lovet. Vi har bestämt att även vi följer det beslutet för att minska risken att smitta varandra.

Vi använder den vanliga Google meet-länken: https://meet.google.com/ysh-auri-sje och börjar på den vanliga tiden 18.30. Dyk gärna upp lite i förväg så att ni hinner test ljud och bild.

Veckan efter, den 22/3 är det kårstämma. I år så kommer vi att hålla kårstämman digitalt och den ersätter det vanliga mötet. Ni ska ha fått en inbjudan till den och vi kommer att skicka ut en påminnelse senare i veckan (se också https://tegsscoutkar.se/scoutkar/karstamma-2021/). Hoppas att så många av er som möjligt tar chansen att vara med. Det är er chans att påverka vad vi ska göra i Tegs scoutkår.  Det brukar också vara så att det är en Äventyrare som är ordförande för kårstämman.

Glöm inte bort att anmäla er till sommarlägret. Sista dag för anmälan är den 22/3. Läs mer på https://tegsscoutkar.se/scoutkar/sommarlager-dalacamp-9-2021/

Nästa helg, den 20-21/3 har vi också tänkt köra Marsövernattningen. Även under mars kommer vi att behöva sova tillsammans men var för sig. Från ca kl 21 kommer vi att starta igång en Google Meet (https://meet.google.com/jsq-ravw-ijy) om man vill surra lite och säga godnatt till varandra. När ni vaknat på morgonen, be någon av era föräldrar att ta en bild och skicka till aventyrarna@tegsscoutkar.se eller via SMS till Björn på 070-255 45 35 som bevis på att ni har sovit ute.  Kan man inte sova ute den helgen så går det precis lika bra att göra det vid ett annat tillfälle. Be bara en av era föräldrar att skicka en bild på er till nån av oss ledare som bevis på att ni sovit ute.

Är det nån som inte varit med tidigare på utmaningen att sova ute en gång i månaden så får ni jättegärna vara med ändå, man kan börja precis när man vill.

Ni kan ju också passa på att utmana någon av era föräldrar att sova ute tillsammans med er.

Det är några som passade på att sova ut under sportlovet. Gör ni oss sällskap nästa helg också?

Scouthälsningar
/Ledarna

Arrangör

Tegs scoutkår
E-post:
kontakt@tegsscoutkar.se
Webbplats:
View Arrangör Website